Onze zonnepanelen

Waarom onze zonnepanelen?!

MDSolar werk vooral samen met fabrikanten die in de categorie Tier 1 vallen en waarvan wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. 

Tier 1

In veel landen word er gewerkt met een rankingsysteem om fabrikanten van zonnepanelen van elkaar te onderscheiden. Fabrikanten worden onderverdeeld in categorieën, genaamd Tier 1, Tier 2 en Tier 3. De fabrikanten in Tier 1 zijn de meest kwalitatieve en betrouwbare merken. Ze voldoen aan een aantal strenge criteria, waardoor ze ook door financiële instellingen als betrouwbaar worden beschouwd.

Q CELLS wilt dat u met een zonne-installatie voor uw koophuis elk jaar maximale stroomopbrengsten realiseert. Daarvoor voeren elke dag bij Hanwha Q CELLS meer dan 200 wetenschappers en ingenieurs onderzoeken uit. Het resultaat: Onze zonnecellen behoren tot de meest prestatiesterke en meest winstgevende, wereldwijd. Ze zorgen voor een optimale prestatie zelfs bij een bewolkte hemel en helpen u om uw stroomkosten te verlagen en energie te besparen.

Kiest u voor DENIM, dan kiest u voor zekerheid. DENIM Solar zonnepanelen staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product. Naast de standaardtesten zijn de DENIM’s ook getest op bestandheid tegen vuur & het PID effect. Voor garantie, service & communicatie en begeleiding kunt u gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht.

LG maakt altijd al innovatieve en hoogwaardige producten; de panelen van LG voldoen aan dezelfde strenge normen. De PV-panelen van LG blijven robuust en efficiënt in omstandigheden met hoge temperaturen of weinig straling, daarnaast hebben ze een lage afbraak en een langere garantie dan het marktgemiddelde. Deze factoren zorgen dat de kwaliteit van LG en het consumentenvertrouwen gewaarborgd blijven. Daarnaast biedt LG de beste prestatiegarantie van de hele branche voor zijn producten. 

Trina Solar zonnepanelen is dé keuze voor veel grote spelers in de Europese markt. Zekerheid van een sterk bedrijf en hoge opbrengsten staan voorop! Trina Solar is de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld en absoluut een van de marktleiders in Europa. Deze Chinese reus heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van maar liefst 5.0 GW. Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand. van Ingot, wafer, cel tot en met zonnepaneel. Het bedrijf heeft ook het volledige kwaliteitstract in eigen hand. Producten worden in alle stadia van het productieproces uitgebreid getest. 

AUO – BenQ maakt optimaal gebruik van alle kennis en productietechnieken bij AU Optronics en produceert zo innovatieve zonne-energieproducten van top kwaliteit en met een zeer hoge efficiëntie. Het bedrijf heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand, van polysilicon tot complete PV-systemen. Met deze verticale integratie heeft BenQ ook het hele kwaliteitstraject in eigen hand en de producten worden in alle stadia uitgebreid getest. AUO – BenQ producten voldoen aan de internationaal erkende normen.

LONGI solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte Longi moo zonnepanelen & zonnecellen. Het bedrijf richt zich al 18 jaar op MONO en is de grootste leverancier van monokristallijn siliciumwafers ter wereld. Op dit moment heeft het bedrijf een wafer-productiecapaciteit van 15 gigawattpiek welke ze eind 2018 verwachten uitgebreid te hebben naar 28 gigawattpiek. Find 2019 moet dit al 36 gigawattpiek zijn en eind 2020 moet de mijlpaal van 45 gigawattpiek bereikt worden. Nu de jaarlijkse afzet van zonnepanelen wereldwijd explosief blijft groeien is deze snelle opschaling nodig om aan de sterk groeiende vraag te kunnen blijven voldoen. 

Over ons:

MDSolar B.V.B.A

Rietzangersweg 1

3140 Keerbergen​

Tel: +32475798318

Mail: Info@mdsolar.be

BTW: BE 0824.253.837

  • Facebook Black Round
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
Contact